Stas-taulunripustuskiskot

Stas – taulujen ripustuskiskot

Ripusta taulusi helposti! Stas-taulunripustuskiskoilla se onnistuu.

Seinään tai katonrajaan asennetuista ripustuskiskoista taulusi roikkuvat huomaamattomilla perlonlangoilla ja niiden paikkoja on helppo muutella. Kiskoja on saatavilla 150, 200 ja 300 cm tankoina.Värivaihtoehdot valkoinen, hopea ja musta. Valkoisen kiskon voi myös maalata.

Taulukiskot täyden palvelun liikkeestä

Myymme ja maahantuomme laadukasta STAS – ripustuskiskojärjestelmää. Kauttamme myös täyden palvelun asennukset, tarvittaessa myös ripustamme taulut seinillenne.

Ei enää reikäjuustolta näyttäviä seiniä!

Lisätietoja tuottesivuiltamme: ripustuskisko.fi Katso myös asennusvideot !

Osta verkkokaupasta

taulujenripustus.fi

stas-logo

Verkkokaupastamme voit ostaa 150 ja 200cm kiskopaketteja ja ripustustarvikkeita helposti ja nopealla toimituksella. 300 cm kiskot on saatavilla myymälästämme.

Taulukiskojen edut

Ripustuskiskot on hyvä asentaa huoneen katonrajaan, josta kiskoon tulevilla ripustuslangoilla taulut on helppo ripustaa. Vaivaa ei tarvitse juurikaan nähdä enempää kuin 1-2 taulun seinälle laittamiseen perinteisellä taulun ripustamismenetelmällä.

Asennettuasi ripustuskiskot sinun on helppo taulu kerrallaan ripustaa vaikka koko kyseinen seinä tauluja täyteen. Näin ripustamiesi taulujen ja taiteen uudelleen sijoittelu on kuin lasten leikkiä ripustuskiskojen asentamisen jälkeen.

Ripustuskisko on kaiken kaikkiaan helpoin ja tyylikkäin tapa ripustaa taulut kotiisi. Rakenne on myös hyvin huomaamaton. Saatavilla myös kattoon kiinnitettävä U-kisko.

Älykkään Cobra-kiinnikkeen ansiosta voit helposti asetella uudet ripustuslangat kohtaan kuin kohtaa eikä ole tarvetta pujottaa uusia ripustuskoukkuja kiskojen päistä joka olisi usein selvästi hankalampaa ja aikaa enemmän vievää. Siisti ja tasokkaasti asennettu Stas ripustusjärjestelmä kodissasi on varmasti oiva keino nostaa huoneistosi arvoa pysyvästi.

Stas-taulunripustuskiskot

Stas-taulunripustuskiskot

Stas-taulunripustuskiskot

Frimodig-Kehys & Taulujenripustus.fi

Annankatu 20, 00120 HELSINKI / tel. 09 605 356 / info@frimodig.fi
Palvelemme arkisin 9 – 17 , kesälauantaisin 1.6.alkaen suljettu.

Marikoo kotisivut