Kehystyspalvelu kehystää työsi laadulla ja nopeasti

Kehystäminen nostaa taulusi arvoa ja tuo sen paremmin esille!

Ammattitaitoiset kehystäjämme auttavat valitsemaan työhönne sopivan kehystyksen. Kehyslistamme ovat huolella valittuja ja maahantuomme niitä mm. Italiasta ja Espanjasta. Kehystyksessä käyttämämme pahvit ovat pääasiassa suomalaisen Oy Werner Ab:n huippulaatuisia pahveja.

Kaikenlaiset kehystystyöt laadukkaasti ammattitaidolla. Kehystämö palveluksessanne!

Kokonaisvaltainen kehystyspalvelu

Kehystyksen toimitusaika on noin viikko, tarvittaessa vaikka samana päivänä. Tarvittaessa noudamme, palautamme ja ripustamme valmiit työsi. Olemme täyden palvelun kehystämö.


Öljyvärimaalaukset – maalausten kehystys

Mikäli kehystettäväksi tuotava työ on jo pingoitettu kiilakehykseen, niin sinun tulee vain valita mieleinen kehys.

Jos maalaus on hankittu pelkkänä kankaana, silloin valitaan mieleinen kehys jonka jälkeen kehystyspalvelumme hoitaa kaiken muun, pingoittamisen ja kehystämisen.

Kehystä akvarelli, grafiikka, piirrokset

Kyseiset työt kehystetään aina lasin alle, mutta ei siten että itse teos olisi suoraan kosketuksessa lasiin. Valitse mieleinen kehysmateriaali ja aukkopahvi (passepartout -pahvi, tai paspa -pahvi), tarjolla on runsaasti eri malleja ja värisävyjä.

Toinen hyvä vaihtoehto on kehystää kyseiset työt vitriinikehykseen jolloin työn ja lasin väliin tulee tilaa. Saatavilla myös erittäin hieno uv-suojaava heijastamaton lasi.


Kehystykseen käsityöt, paidat, vaatteet, esineet

Onko sinulla käsitöitä joiden kehystämistä olet harkinnut? Haluasit saada sinulle rakkaat esineet paremmin esiin ja ansaitsemalleen paikalle kodissasi. Voit kehystyttää myös ne. Ammattilainen kehystää työsi nopeasti ja takuuvarmasti oikein, jolloin voit nauttia kehystetystä työstä pitkään.

Käsitöiden, vaatteiden, lelujen yms. esineiden kehystys ei juurikaan poikkea tavanomaisesta paperitöiden kehystämisestä. Oleellista on kuitenkin ettei teos ei pääse pölyyntymään. Lasilla päällystäminen on kuitenkin on vapaaehtoista käsitöiden kohdalla, mutta varmuudella voidaan sanoa, että mikäli käsityö on lasilla päällystetty niin se kestää kauas tulevaisuuteen moitteettomassa kunnossa.


Valokuvat kehystämällä kauniisti esille

Valokuvien kehystämisessä on kaksi päävaihtoehtoa. Useimmiten valokuvat päällystetään lasilla, joka suojaa niitä. Heijastamaton uv-lasi on myös hyvä vaihtoehto. Kuvan ympärille kannattaa myös laittaa paspapahvi niin kuva irtoaa lasita ja tulee paremmin esille.

Voit myös sopia valokuvaamon kanssa, että kuvasi laminoidaan ja pohustetaan valmiiksi, jolloin se liimataan valmiiksi taustapahville ja pinnoitetaan muovilla ja voidaan kehystää ilman päällyslasia.

Valikoimaamme kuuluvat myös:

  • Kehystetyt liitutaulut
  • Rappukäytävän nimitaulut
  • Ilmoitustaulut

 

Frimodig-Kehys & Taulujenripustus.fi

Annankatu 20, 00120 HELSINKI / tel. 09 605 356 / info@frimodig.fi
Palvelemme arkisin 9 – 18 ja lauantaisin 10-15.

Marikoo kotisivut